Stichting Korenbloemtoernooi

Schermen in de Gelderse Vallei

Nederrijntoernooi U17

De Stichting Korenbloemtoernooi, Schermvereniging La Prime en de WSSV Schermutselaers nodigen u met plezier uit voor het Nederrijntoernooi 2023/2024

Datum: Zondag 14 januari 2024
Tijd: inschrijving 12:30u – 13:00u, start toernooi 13:15u, laatste rondes rond 17:00u, aansluitend uitreiking
Lokatie: Sportcentrum De Bongerd, Bornsesteeg 2, 6708 PE Wageningen (maps), sportzaal 1 (schermzaal)
Doelgroep: Floret U17 en U14 (geboortejaar 2007 en jonger), dames en heren gemengd

Opzet: dit is een ‘instaptoernooi’ gericht op de lokale en regionale jeugdschermers. De doelstelling is om iedereen veel te laten schermen op eigen niveau.
De formule is als volgt: voorronde (5 punten) met aansluitend eliminatie (15 op het hoofdtableau, 10 punten voor overige partijen). Alle partijen worden, voor zover de tijd toelaat, uitgeschermd. Er wordt ook om de derde plaats geschermd!
Prijzen worden uitgereikt op basis van de eindpositie in de uitslag (dames en heren gescheiden). Voor U14 worden extra prijzen uitgereikt op basis van de opgeschoonde einduitslag (dames en heren gescheiden).

Bij voldoende deelname worden eliminatie en/of voorronde voor dames en heren gescheiden. Bij minimaal 6 deelnemers in de kleinste groep qua omvang wordt een eigen eliminatie voor alleen die groep geschermd. Bij minimaal 12 deelnemers in die groep wordt ook de voorronde apart verschermd.

Inschrijven: via Nahouw of via een e-mail aan info@stichtingkorenbloem.org, met vermelding van voornaam, achternaam, club, geboortejaar en geslacht. Sluiting inschrijving op zondag 7 januari 23:59u.
Kosten: € 10,-, te voldoen per pin of contant bij aanmelding op de wedstrijddag

Materiaal: vest 800N, broek 800N, masker 1600N, ondervest 800N, electrisch vest, masker met geleidende keellap en dubbele maskersluiting. Een en ander conform richtlijnen voor wedstrijdsport volgens de KNAS.
Scheidsrechters: De partijen worden grotendeels onderling gejureerd.

Horeca: er is een kantine aanwezig, maar die is mogelijk niet geopend, afhankelijk van andere evenementen op het sportcentrum die dag.
Parkeren: het sportcentrum is voorzien van een ruime parkeerplaats
Contact: Michiel Uitdehaag (06-49331243, info@stichtingkorenbloem.org)